Високоефективний гель Ecuphar Orozyme Oral Hygiene Gel для боротьби з проблемами зубів та ясен 70 г

Новинка
Модель: 18205
Виробник: Ecuphar
0
Короткий опис
Зубний наліт - це проблема, з якою борються люди та тварини. Він утворюється через активність бактерій та залишків їжі на поверхні зубів. Неконтрольований зубний наліт може призвести до неприємного запаху з рота, утворен...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Ecuphar
Країна-виробник товару - Бельгія
Призначення - Догляд за порожниною рота, Проти неприємного запаху
Тип засобу - Гелі
Дивитись все
У наявності
₴568.00 грн.

Зубний наліт - це проблема, з якою борються люди та тварини. Він утворюється через активність бактерій та залишків їжі на поверхні зубів. Неконтрольований зубний наліт може призвести до неприємного запаху з рота, утворення зубного каменю, запалення ясен та, в кінцевому результаті, до втрати зубів. Щоб підтримувати здоров'я ротової порожнини, важливо регулярно доглядати за зубами.

Орозим - це гель для догляду за зубами, який містить ензими, що взаємодіють зі слиною, щоб забезпечити оптимальну гігієну ротової порожнини. Гель містить поверхнево-активну речовину, що забезпечує тривалий контакт з зубами та яснами, а також комплекс ензимів, який розбиває зубний наліт та знижує кількість бактерій.

Орозим містить лактоферрин, поліфункціональний білок з сімейства трансферинів, який відіграє важливу роль в імунній системі організму. Цей білок має антибактеріальну, антивірусну та антипаразитарну активність, а також забезпечує транспортування іонів заліза.

Після нанесення гелю на зуби тварина починає облизуватися, активізуючи ензими та м'які полірувальні елементи, що входять до складу гелю. Орозим має приємний смак і не має різкого запаху, що робить його прийнятним для тварин.

У комплекті з гелем йде щітка-напальчник для зручного нанесення продукту на зуби та наконечник-аплікатор для малих тварин і кішок.

Склад:
LPO-комплекс: амілаза, глюкоамілаза, глюкозооксидаза, лактопероксидаза, супероксиддисмутаза (SOD), лізоцим, лактоферин, м'які поліруючі компоненти, неіонний сурфаант добавки

Інструкція із застосування та норма споживання:

Використовувати 1 раз на добу після останнього годування

Собаки вагою до 20 кг - 2 см гелю, собаки понад 20 кг - 5 см гелю згодовувати прямо в пащу (цей спосіб найбільш ефективний для всіх тварин)

Кішки, собаки малих порід - 1 см гелю згодовувати прямо в пащу, або нанести гель на лапу, щоб тварина злизала.

Тварина почне облизуватися, тим самим запустивши взаємодію активних складових зі слиною. Рухи язика також сприяють зіткненню м'яких поліруючих елементів із зубною емаллю. Препарат не викликає відторгнення, оскільки має приємний смак і не відрізняється різким запахом

В пакуванні ви знайдете щітку-напальчник, якою зручно наносити гель на поверхню зубів, а також наконечник-аплікатор, за допомогою якого простіше вводити гель кішкам, маленьким собакам та іншим тваринам.

У запущених випадках рекомендується професійне механічне або ультразвукове чищення зубів вашого вихованця у ветеринара.

Умови зберігання - прохолодне та сухе місце!

Виробник: Ecuphar

Характеристики
Виробник Ecuphar
Країна-виробник товару Бельгія
Призначення Догляд за порожниною рота, Проти неприємного запаху
Тип засобу Гелі
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!