Гель Diagel Mervue Діагель для собак 4х20 г

Новинка
Модель: C03344-03525
Виробник: Mervue
0
Короткий опис
Діагель 4x20 г розроблено спеціально для відновлення природного випорожнення та допомоги в лікуванні діареї та запору у собак і котів.Містить наступні діючі речовини: Лушпиння подорожникаЯк працює Psyllium: - у випадках ...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Mervue
Країна-виробник товару - Ірландія
Призначення - При розладах травлення
Тип засобу - Гель
Дивитись все
У наявності
₴1 121.00 грн.

Діагель 4x20 г розроблено спеціально для відновлення природного випорожнення та допомоги в лікуванні діареї та запору у собак і котів.Містить наступні діючі речовини:
 Лушпиння подорожника
Як працює Psyllium:
- у випадках запору слизовий ефект подорожника допомагає розм’якшити фекалії, а також збільшити об’єм і масу фекалій, викликаючи розтягнення кишечника. У відповідь на розтягнення починається перистальтика кишечника, щоб полегшити запор.

Діарея: псиліум у кишковому тракті поглинає надлишок води, утворюючи слиз, що допомагає зменшити вміст рідини у фекаліях і покращує консистенцію стільця, зменшує позиви та полегшує діарею.

 Електроліти: Додаток до лушпиння подорожника, Diagel також містить електроліти та глюкозу. Електроліти включені, щоб допомогти відновити порушення електролітного балансу після діареї, а глюкоза включена як швидке, легко використовуване джерело енергії.

Діагель відновлює природне випорожнення шляхом:

 Поглинаючи воду та харчуючись у формі гелю, Діагель розм’якшує затверділі фекалії і сприяє нормальній роботі кишечника.

 При згодовуванні в сухому вигляді Diagel поглинає кишкову рідину, покращуючи консистенцію фекалій, зменшуючи позиви та зменшуючи кількість епізодів діареї.
 Використовується для лікування шлунково-кишкових розладів, таких як запор і діарея.

Характеристики
Виробник Mervue
Країна-виробник товару Ірландія
Призначення При розладах травлення
Тип засобу Гель
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!