Фурминатор FURminator Long Hair для собак з довгою шерстю розмір M

Новинка
Модель: 691655
Виробник: FURminator
0
Короткий опис
FURminator для собак із довгою шерстю розміру М ефективно видаляє випалу остьову шерсть і зайве підшерстя всього за кілька хвилин щодня. Це покладе край шерсті на одязі, диванах і в машині. Інструмент також покращить сам...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - FURminator
Кількість одиниць - 1 шт
Особливості - Нова унікальна система заточування леза FURminator дасть змогу зменшити линяння тварини на 99%. Гарантія на лезо 5 років! Додаткові бічні накладки на лезі для ще більш комфортного догляду за шерстю. Кнопку скидання шерсті тепер можливо зафіксувати
Країна-виробник товару - Китай
Розмір - 13 x 23.5 x 5 см
Тип - Фурмінатор
Дивитись все
Немає в наявності
₴1 181.00 грн.

FURminator для собак із довгою шерстю розміру М ефективно видаляє випалу остьову шерсть і зайве підшерстя всього за кілька хвилин щодня. Це покладе край шерсті на одязі, диванах і в машині. Інструмент також покращить самопочуття вашого собаки та запобіжить свербінню й сухості шкіри. FURminator швидко та легко подбає про вашого собаку.

FURminator спеціально розроблений для середніх собак вагою від 9 кг до 23 кг із шерстю понад 5 см. Ослаблена шерсть легко видаляється під час розчісування, а підшерстя стоншується, зменшуючи випадіння до 99%. Водночас закруглене лезо рівномірно розподіляє природний жир шкіри вашого вихованця й зберігає шерсть здоровою й блискучою. Тому власники тварин вважають інструменти проти линяння FURminator золотим стандартом із контролю над шерстю тварини — навіть неспокійним і нервовим собакам потрібна мінімальна кількість часу, щоб звикнути до цього унікального інструмента.

За умови правильного використання інструмента гарантія на лезо FURminator становить 5 років.

ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗАСТОСУВАННЮ
Будь ласка, уважно прочитайте всі інструкції та поширені запитання перед початком догляду. Використовуйте засіб для видалення підшерстя FURminator® лише за інструкцією. Видалення підшерстя – це не те ж саме, що розчісування чи розчісування – воно видаляє мертве волосся, що випало, не зрізаючи та не пошкоджуючи верхнє шерсть.*

КРОК 1
Усунення підшерстя можна проводити в будь-який час на тварині з повністю сухою шерстю, але для досягнення найкращих результатів рекомендується проводити відразу після миття або сушіння. Велика лінійка продуктів для догляду бренду FURminator® розроблена для підтримки здоров’я шкіри та шерсті домашніх тварин, а також значного зменшення кількості шерсті, яка потрапляє в будинок при регулярному використанні.

КРОК 2
Перед використанням інструменту для видалення підшерстя проведіть повний фізичний огляд вашого вихованця. Подивіться на виразки, синці та захворювання шкіри, які може приховувати шерсть вашого домашнього улюбленця. Якщо ваш вихованець має будь-яке з цих захворювань, зверніться за допомогою до ветеринара перед чищенням зубів. Крім того, перед використанням інструменту для видалення підшерстя видаліть клубки або килимки за допомогою FURminator® Fur Dematting Tool або Grooming Rake.

КРОК 3
Використовуйте інструмент для видалення підшерстя так само, як щітку, ніжно погладжуючи шерсть тварини в напрямку росту шерсті, нахиляючи зуби з нержавіючої сталі до шерсті. Почніть з голови вашого улюбленця і рухайтеся назад, особливо обережно біля живота, ніг, статевих органів і заднього проходу. Уникайте надмірних погладжувань на одній ділянці, натомість використовуйте менше довгих м’яких погладжувань вгору та від шкіри вашого вихованця. Незважаючи на те, що конструкція Skinguard запобігає зариванню країв і допомагає інструменту для видалення підшерстя ковзати по шкірі, глибоке або грубе чищення все одно може дратувати шкіру тварини, тому уникайте чищення з надмірним тиском. Якщо ви помітили почервоніння або подразнення, припиніть використання.

КРОК 4
Оскільки підшерсток збирається інструментом, зайве волосся можна видалити із зубів інструменту, натиснувши кнопку FURejector®.

*При використанні за призначенням.

Характеристики
Виробник FURminator
Кількість одиниць 1 шт
Особливості Нова унікальна система заточування леза FURminator дасть змогу зменшити линяння тварини на 99%. Гарантія на лезо 5 років! Додаткові бічні накладки на лезі для ще більш комфортного догляду за шерстю. Кнопку скидання шерсті тепер можливо зафіксувати
Країна-виробник товару Китай
Розмір 13 x 23.5 x 5 см
Тип Фурмінатор
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!