Жувальна іграшка Benebone Wishbone Puppy Bacon для цуценят зі смаком бекону розмір S

Новинка
Модель: 829500
Виробник: Benebone
0
Короткий опис
ЖУВАЛЬНА КІСТЬ ДЛЯ ЦУЦЕНЯТ З БЕКОНА міцна жувальна іграшка для собакБуло б просто несправедливо, що цуценятам доводилося чекати, поки вони виростуть, щоб приєднатися до спільноти Benebone. Тому ми створили лінію для цуце...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Benebone
Колір - Коричневий
Країна-виробник товару - США
Матеріал - Полімер
Призначення - Для собак
Тип - Жувальні іграшки
Дивитись все
Немає в наявності
₴485.00 грн.

ЖУВАЛЬНА КІСТЬ ДЛЯ ЦУЦЕНЯТ З БЕКОНА міцна жувальна іграшка для собак

Було б просто несправедливо, що цуценятам доводилося чекати, поки вони виростуть, щоб приєднатися до спільноти Benebone. Тому ми створили лінію для цуценят із трохи м'якшим матеріалом, призначеним для прорізування зубів.

Допоможіть заспокоїти ваше цуценя, у якого прорізуються зуби, за допомогою цієї кісточки Puppy Wishbone! Зроблені в США, зі смаком бекону, ці жувальні іграшки мають трохи м'який матеріал, який дбайливо ставиться до маленьких зубів, але все ж допомагає задовольнити жувальні бажання вашого малюка. Цей маленький Wishone ідеально підходить для цуценят вагою до 30 фунтів - він точно врятує ваші тенісні туфлі!

СКЛАД
Нейлон і справжній бекон.

ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ
Виготовлено на підприємстві, де обробляються горіхи, зокрема арахіс, тому не допускайте потрапляння в дім алергіків. Завжди контролюйте процес жування. Викидайте після пошкодження або значного зносу.

ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
Кісточками Benebones слід насолоджуватися, але не їсти. Незважаючи на високу міцність, Benebones не підходять для дуже агресивних жувальників, які можуть пошкодити виріб або пошкодити свої зуби. Кожен собака грає по-своєму, і оскільки не всі іграшки створені однаковими, завжди краще наглядати за своїм вихованцем на випадок виникнення проблем. Гра під наглядом допоможе іграшкам прослужити довше, а головне - убезпечить вашого вихованця. Жодна іграшка для собак не є дійсно незруйновною, тому завжди видаляйте її з гри, якщо від неї починають відколюватися шматочки.

Характеристики
Виробник Benebone
Колір Коричневий
Країна-виробник товару США
Матеріал Полімер
Призначення Для собак
Тип Жувальні іграшки
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!