Жувальна іграшка Benebone Tiny 2- Pack Maplstick Maple Wood & Zaggler Becon для собак Кленове дерево, Бекон

Новинка
Модель: 655400
Виробник: Benebone
0
Короткий опис
Маленькі собаки люблять жувати так само, як і великі. І вони обожнюють справжні смаки, такі як бекон та кленова деревина.Навіть крихітні зубки можуть трохи погризти іграшку для собак Benebone зі смаком бекону (2 шт.)! Ці...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Benebone
Колір - Коричневий
Країна-виробник товару - США
Матеріал - Полімер
Призначення - Для собак
Тип - Жувальні іграшки
Дивитись все
Немає в наявності
₴625.00 грн.

Маленькі собаки люблять жувати так само, як і великі. І вони обожнюють справжні смаки, такі як бекон та кленова деревина.

Навіть крихітні зубки можуть трохи погризти іграшку для собак Benebone зі смаком бекону (2 шт.)! Ці міцні нейлонові іграшки виготовлені в США і особливо ідеально підходять для цуценят розміром з пінту, які люблять жувати так само, як і їхні більші побратими. Але на цьому переваги не закінчуються, адже обидві іграшки наповнені справжнім смаком - дикий Заглер зі смаком бекону та привабливий Кленова паличка зі смаком натуральної деревини клена. Ваш песик може легко вхопитися за рельєфні краї, що робить ці безпечні іграшки більш привабливими для собак, ніж традиційні плоскі кісточки.

Що всередині?
Нічого, окрім нейлону, справжнього бекону та натурального дерева для спокусливого смаку

МІЦНІ, ДОВГОВІЧНІ - Супер-гризунці розміром з пінту? Давай, спробуй. Кісточки міцніші за справжні кістки і слугують тижнями.

СПРАВЖНІЙ бекон та справжнє дерево - ми використовуємо лише 100% справжній бекон для смаку та аромату в наших Zaggler та справжнє кленове дерево в Maplestick. Повірте нам, маленькі собаки відчувають різницю.

ЛЕГКО ВЗЯТИ І ЖУВАТИ - Наші палички Maplestick і Zaggler мають унікальну форму, яка дозволяє собаці швидко схопити їх і почати жувати. Подумайте про це: у собак немає великих пальців.

УНІКАЛЬНО ЗРУЧНА ФОРМА - Унікальна форма кленового палички неодмінно покращить вашу гру в "принеси". Zaggler любить крутитися і постійно перебуває в русі. Дві веселі форми в одній упаковці!

Зроблено в США - Ми виробляємо та постачаємо все в США.

Характеристики
Виробник Benebone
Колір Коричневий
Країна-виробник товару США
Матеріал Полімер
Призначення Для собак
Тип Жувальні іграшки
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!