Жувальна іграшка Benebone Puppy Pack Maplstick Maple Wood & Zaggler Becon для цуценят Кленове дерево, Бекон розмір S

Новинка
Модель: 650400
Виробник: Benebone
0
Короткий опис
Довговічна іграшка для цуценят Puppy Maplestick BeneboneПросто несправедливо, що цуценятам доводиться чекати, поки вони виростуть, щоб приєднатися до спільноти Benebone. Тому ми створили лінію цуценят з дещо м'якшим мате...
Читати далі...
Характеристики
Колір - Коричневий
Країна реєстрації бренда - США
Матеріал - Полімер
Порода - Для собак
Тип - Жувальні іграшки
Дивитись все
Немає в наявності
₴625.00 грн.

Довговічна іграшка для цуценят Puppy Maplestick Benebone

Просто несправедливо, що цуценятам доводиться чекати, поки вони виростуть, щоб приєднатися до спільноти Benebone. Тому ми створили лінію цуценят з дещо м'якшим матеріалом, присвячену цуценятам, у яких прорізуються зубки.

Допоможіть заспокоїти цуценя, у якого прорізуються зубки, за допомогою цієї цуценячої іграшки для жування! Виготовлені в США зі смаком кленової деревини, гідним виляння, ці жувальні іграшки мають м'яку текстуру, яка делікатно впливає на маленькі зубки, але водночас допомагає задовольнити бажання вашого цуценяти жувати. Ці маленькі кленові палички ідеально підходять для цуценят вагою до 30 фунтів - вони точно врятують ваші тенісні туфлі!

СКЛАД
Нейлон і справжня кленова деревина.

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ
Виготовлено на підприємстві, яке переробляє горіхи, включаючи арахіс, тому тримайте подалі від домогосподарств з алергією. Завжди контролюйте жування. Викиньте після пошкодження або значного зносу.

ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
Кісточками слід насолоджуватися, але не їсти. Незважаючи на те, що кісточки дуже міцні, вони не підходять для дуже агресивних собак, які можуть пошкодити продукт або пошкодити свої зуби. Кожна собака грає по-різному, і оскільки не всі іграшки однакові, краще завжди пильно стежити за своїм улюбленцем, щоб не допустити, щоб щось несподівано несподівано несподівано несподівано несподівано несподівано несподівано. Гра під наглядом допоможе іграшкам прослужити довше, а головне - убезпечить вашого улюбленця. Жодна собача іграшка не може бути по-справжньому незнищенною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо від неї починають відламуватися шматочки.

Характеристики
Колір Коричневий
Країна реєстрації бренда США
Матеріал Полімер
Порода Для собак
Тип Жувальні іграшки
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!