Сухий корм Royal Canin (Роял Канін) X-Small Puppy для цуценят мініатюрних порід 1,5 кг

Новинка
Модель: 10020151
Виробник: Royal Canin
0
Короткий опис
Сухий корм для цуценят мініатюрних розмірів до 10 місяців. Не торкається кишкової мікрофлори та забезпечує комфортне травлення для молодої системи. Надає достатній енергетичний запас для такого віку для підтримки рухливо...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Royal Canin
Кількість одиниць - 1 шт
Основні інгридієнти - Домашня птиця, Кукурудза, Рис
Тип упаковки - Мішок
Країна реєстрації бренда - Франція
Країна-виробник товару - Польща
Порода - Малі
Призначення - Зміцнення імунної системи, Основне годування, Турбота про травлення
Дивитись все
Немає в наявності
₴450.00 грн.

Сухий корм для цуценят мініатюрних розмірів до 10 місяців. Не торкається кишкової мікрофлори та забезпечує комфортне травлення для молодої системи. Надає достатній енергетичний запас для такого віку для підтримки рухливості та активного способу життя. Сприяє підтримці здоров'я шкіри та вовни. Підтримує імунітет. Здійснює механічне чищення зубів під час розгризання, підтримуючи гігієну ротової порожнини. Має зручну застібку для збереження запасу корму та запобігання його окисленню.

ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, ЩО ВАГА ВАШОГО ЦУЦЕНЯ МІНІАТЮРНОЇ ПОРОДИ ВІД НАРОДЖЕННЯ ДО 8-10 МІСЯЦІВ ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ В 20 РАЗІВ?

Організм цуценя постійно зростає: склад, текстура та розмір корму мають бути адаптовані до віку цуценя. Раціон у період зростання відіграє ключову роль у морфології та здоров'я цуценя в майбутньому.

Раціон ROYAL CANIN Puppy X-Small розроблений для цуценят собак мініатюрних розмірів, вага яких у дорослому віці сягає 4 кг. Цуценятам до 10 місяців.

Переваги корму:

Міцна імунна система
Підтримує розвиток здорової імунної системи цуценят за допомогою комплексу нутрієнтів із науково доведеною ефективністю, у тому числі вітамінів Е та С.
Розвиток мозку
Збагачений Омега-3 жирними кислотами (ДГК) для підтримки розвитку мозку цуценят та сприяє навчанню під час ранніх тренувань.
Підтримка мікробіома
Комбінація пребіотиків (МОС) та білків високого ступеня засвоюваності, які сприяють балансу мікрофлори кишечника для підтримки здоров'я травної системи
Склад корму:

дегідратовані протеїни м'яса птиці, рис, пшеничний глютен*, тваринні жири, кукурудза, гідролізат протеїнів тваринного походження, дріжджові продукти, буряковий жом, рослинна клітковина, соєва олія, мінеральні речовини, риб'ячий жир, фруктоолігосахариди, гідролізат ) (0,30%), олія водоростей роду шизохітріум (джерело ДГК), борошно чорнобривців прямостоячих.

* L.I.P. - Білки, відібрані за принципом високої засвоюваності.

Добавки (на 1 кг):

Харчові добавки: вітамін А - 21500 МО; вітамін D3 – 1000 МО; залізо (3b103) – 40 мг; йод (3b201, 3b202) – 4 мг; мідь (3b405, 3b406) – 12 мг; марганець (3b502, 3b504) – 52 мг; цинк (3b603, 3b605, 3b606) - 132 мг; селен (3b801, 3b811, 3b812) - 0,06 мг.

Технологічні добавки: клиноптилоліт осадового походження – 10 г.

Консерванти.

Антиоксиданти.

Аналітичні компоненти: вологість – 95%; сирий протеїн – 31%; сирий жир – 20%; сира зола – 8,3%; сира клітковина – 1,5%; безазотисті екстрактивні речовини – 29,7%.

Рекомендації щодо годування:

Рекомендована добова норма корму вказана упаковці товару. Добова норма корму може відрізнятися залежно від умов середовища, розміру, віку та активності тварини. Давайте корм кімнатній температурі. Якщо Ви використовуєте корм для різноманітності харчування, відповідно зменшіть добову норму, що рекомендується. Надайте вихованцю доступ до свіжої питної води. Зберігайте у сухому прохолодному місці. Відкритий корм зберігайте у холодильнику.

Характеристики
Виробник Royal Canin
Кількість одиниць 1 шт
Основні інгридієнти Домашня птиця, Кукурудза, Рис
Тип упаковки Мішок
Клас Суперпреміум
Країна реєстрації бренда Франція
Країна-виробник товару Польща
Порода Малі
Призначення Зміцнення імунної системи, Основне годування, Турбота про травлення
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!