Сухий корм Royal Canin (Роял Канін) Pomeranian Adult для собак породи Померанський шпіц 500 г

Новинка
Модель: 1255005
Виробник: Royal Canin
0
Короткий опис
Собаки породи Померанський шпіц відрізняються особливою витонченістю в кожному русі і пухнастою красивою вовною. Щоб підтримувати шубку улюбленця у відмінному стані, а також для зміцнення його здоров'я, відмінного настро...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Royal Canin
Основні інгридієнти - Птах
Тип упаковки - Мішок
Вік - Від 12 місяців
Країна-виробник товару - Польща
Порода - Малі
Призначення - Основне годування
Дивитись все
У наявності
₴230.00 грн.

Собаки породи Померанський шпіц відрізняються особливою витонченістю в кожному русі і пухнастою красивою вовною. Щоб підтримувати шубку улюбленця у відмінному стані, а також для зміцнення його здоров'я, відмінного настрою та природної чарівності, виробник Royal Canin розробив спеціалізований корм, за допомогою якого ваш собака стане просто чарівним!

До складу корму включені жирні кислоти, які підтримують шкіру та шерсть в ідеальному стані, якісний білок допомагає підтримувати оптимальний стан м'язової маси, ваш вихованець буде сильним та активним. Також до складу корму включено різні види клітковини, що сприяє нормалізації роботи травної системи. Ваш собака буде найкрасивішим шпіцем в окрузі з якісним спеціалізованим кормом Pomeranian Adult!

Переваги корму:

Підтримка здоров'я кісток та суглобів.
Корм для собак породи Померанський шпіц сприяє підтримці здоров'я кісток та суглобів завдяки оптимальному вмісту мінеральних речовин. Формула збагачена жирними кислотами EPA та DHA.
Підтримка здоров'я шкіри та вовни.
Красива шерсть із щільним, густим підшерстком – одна з відмінних рис собак Померанський шпіц. Унікальна формула продукту допомагає підтримувати бар'єрну функцію шкіри, сприяє збереженню її здоров'я та живить шерсть. Вона містить необхідну кількість жирних кислот EPA та DHA, а також олію огірочника аптечного.
Підтримка здоров'я травної системи.
Збалансоване поєднання різних видів клітковини (у тому числі оболонок та насіння подорожника) допомагає стимулювати кишковий транзит, а високозасвоювані білки (L.I.P.) забезпечують оптимальну консистенцію фекалій.
Високозасвоювані білки.
Спеціально відібрані білки з високим ступенем засвоюваності
Склад: злаки, борошно із зернових культур, дегідратовані білки тваринного походження (птах), ізолят рослинних білків*, тваринні жири, гідролізат білків тваринного походження (вкусоароматичні добавки), рослинна клітковина, мінеральні речовини, риб'ячий жир, соєва олія, оболонка та (0,50 %), фруктоолігосахариди, олія огірковика аптечного (0,1 %), глюкозаміну гідрохлорид, екстракт чорнобривців прямостоячих (джерело лютеїну), екстракт зеленого чаю (джерело поліфенолів), гідролізат з хряща (джерело хондроїтину).

Добавки (1 кг):

Поживні добавки:

Вітамін A: 30000 ME,
Вітамін D3: 800 ME,
Залізо: 38 мг,
Йод: 3,8 мг,
Мідь: 12 мг,
Марганець: 49 мг,
Цинк: 148 мг,
Cелен: 0,08 мг
Технологічні добавки:

Кліноптилоліт осадового походження
Консерванти:
Антиокислювачі.
Вміст поживних речовин:

Білки: 26,0 %
Жири: 16,0 %
Мінеральні речовини: 5,6%
Клітковина харчова: 1,6%
EPA/DHA: 0,40%
Триполіфосфат натрію: 3,5 г/кг.
Спосіб вживання

Див. таблицю. Корм готовий до вживання. Простежте, щоб у вашого собаки завжди була свіжа вода. Номер серії, реєстраційний номер та термін придатності вказані на упаковці. Зберігати у сухому, прохолодному місці.

Характеристики
Виробник Royal Canin
Основні інгридієнти Птах
Тип упаковки Мішок
Вік Від 12 місяців
Клас Суперпреміум
Країна-виробник товару Польща
Порода Малі
Призначення Основне годування
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!