Сухий корм Royal Canin (Роял Канін) Mini Starter Mother & Babydog для цуценят малих порід 1 кг

Новинка
Модель: 2990010
Виробник: Royal Canin
0
Короткий опис
Сухий корм для новонароджених щенят малих порід до 12 місяців, вагітних і годуючих сук. Спеціально збагачений поживними речовинами, які дають енергію цуценям і їх мамам, що годують. Також у сук покращується лактація. Наб...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Royal Canin
Кількість одиниць - 1 шт
Основні інгридієнти - Домашня птиця, Кукурудза, Рис, Буряк
Тип упаковки - Мішок
Країна реєстрації бренда - Франція
Країна-виробник товару - Польща
Порода - Малі
Призначення - Для вагітних собак, Основне годування, Турбота про розвиток плоду
Дивитись все
Немає в наявності
₴324.00 грн.

Сухий корм для новонароджених щенят малих порід до 12 місяців, вагітних і годуючих сук. Спеціально збагачений поживними речовинами, які дають енергію цуценям і їх мамам, що годують. Також у сук покращується лактація. Набір мінералів сприяє правильному перебігу вагітності та здоров'ю потомства. Корм легко засвоюється, не навантажуючи систему травлення, сприяє підтримці здорової мікрофлори. Дозволяє комфортно здійснювати перхід до твердої їжі у стадії закінчення годування. Також гранули можна розмочити до стану кашки для підгодовування цуценят. Упаковка має зручну зип застібку.

ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, ЩО ВАГИ ВАШОГО ЦУЦЕНЯ МАЛОЇ ПОРОДИ ВІД НАРОДЖЕННЯ ДО 10 МІСЯЦІВ ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ У 20 РАЗІВ?

Організм цуценя постійно зростає склад, текстура та розмір корму повинні бути адаптовані до віку цуценя. Раціон у період зростання відіграє ключову роль у морфології та здоров'я цуценя в майбутньому.

Раціон ROYAL CANIN Starter Mother & Babydog Mini розроблений для цуценят собак малих розмірів, вага яких у дорослому віці до 10 кг. Сукам у період вагітності та лактації, щенятам від відлучення до 2 місяців.

Адаптований розмір крокети - Легке розмочування

Легко розмочуються до кашеподібної консистенції та мають високу смакову привабливість суки та для щенят у період відлучення.

Переваги:

Підтримка здоров'я мами, що годує, і цуценят Mini Starter
Це унікальне харчове рішення, адаптоване до високих енергетичних потреб суки наприкінці вагітності та під час лактації для оптимального зростання цуценят.
Міцна імунна система
Підтримує розвиток здорової імунної системи цуценят за допомогою комплексу нутрієнтів, ефективність яких науково доведена, у т. ч. вітамінів Е та С.
Підтримка мікробіома
Комбінація пребіотиків (МОС) та білків високого ступеня засвоюваності, які сприяють балансу мікробіома кишечника для підтримки здоров'я травної системи.
Склад корму: дегідратовані протеїни м'яса птиці, рис, пшеничний глютен*, тваринні жири, кукурудза, гідролізат протеїнів тваринного походження, дріжджові продукти, буряковий жом, рослинна клітковина, соєва олія, мінеральні речовини, риб'ячий жир, фруктоолігосахард і бета-глюканів) (0,30%), олія водоростей роду шизохітріум (джерело ДГК), борошно чорнобривців прямостоячих.

* L.I.P. - Білки, відібрані за принципом високої засвоюваності.

Добавки (на 1 кг):

Харчові добавки: вітамін А - 18500 МО; вітамін D3 – 1200 МО; залізо (3b103) – 40 мг; йод (3b201, 3b202) – 4 мг; мідь (3b405, 3b406) – 12 мг; марганець (3b502, 3b504) – 52 мг; цинк (3b603, 3b605, 3b606) - 131 мг; селен (3b801, 3b811, 3b812) - 0,07 мг.

Технологічні добавки: клиноптилоліт осадового походження – 10 г.

Консерванти

Антиоксиданти.

Аналітичні компоненти: вологість – 8%; сирий протеїн – 30%; сирий жир – 22%; сира зола – 8,5%; сира клітковина – 1,3%; безазотисті екстрактивні речовини – 30,2%.

Рекомендації щодо годування

Рекомендована добова норма корму вказана упаковці товару. Добова норма корму може відрізнятися залежно від умов середовища, розміру, віку та активності тварини. Давайте корм кімнатній температурі. Якщо Ви використовуєте корм для різноманітності харчування, відповідно зменшіть добову норму, що рекомендується. Надайте вихованцю доступ до свіжої питної води. Зберігайте у сухому прохолодному місці. Відкритий корм зберігайте у холодильнику.

Характеристики
Виробник Royal Canin
Кількість одиниць 1 шт
Основні інгридієнти Домашня птиця, Кукурудза, Рис, Буряк
Тип упаковки Мішок
Клас Суперпреміум
Країна реєстрації бренда Франція
Країна-виробник товару Польща
Порода Малі
Призначення Для вагітних собак, Основне годування, Турбота про розвиток плоду
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!