Сухий корм Royal Canin (Роял Канін) French Bulldog 26 Adult для собак породи Французький Бульдог 1,5 кг

Новинка
Модель: 3991015
Виробник: Royal Canin
0
Короткий опис
Невеликі кремезні французькі бульдоги мають добродушний характер і прив'язані до господаря. Як і всі породи собак з брахіцефральною будовою черепа, французькі бульдоги вимагають повноцінного догляду та спеціалізованого к...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Royal Canin
Кількість одиниць - 1 шт
Основні інгридієнти - Свинина, Рис, Пшениця
Тип упаковки - Мішок
Країна реєстрації бренда - Франція
Країна-виробник товару - Польща
Порода - Середні
Призначення - Основне годування
Дивитись все
Немає в наявності
₴567.00 грн.

Невеликі кремезні французькі бульдоги мають добродушний характер і прив'язані до господаря. Як і всі породи собак з брахіцефральною будовою черепа, французькі бульдоги вимагають повноцінного догляду та спеціалізованого корму.

Укорочена щелепа та специфічна посадка зубів - це наслідок брахіцефальної будови черепа, що призводить до утруднення захоплення корму та проковтування його цілком. Виробник корму Royal Canin French Bulldog Adult вирішив цю проблему, створивши крокети корму спеціальної форми, розроблені для собак породи французький бульдог. Крокети легко захоплюються бульдогом і розгризаються собакою повністю, мають форму та текстуру, що сприяє профілактиці утворення зубного каменю. Хелати кальцію у поєднанні з текстурою крокетів очищають зуби та порожнину рота та перешкоджають утворенню зубного каменю.

Збалансований склад корму, багатий на вітаміни та мінерали забезпечує здоров'я собаки та зміцнює імунну систему, сприяє підтримці м'язового тонусу, а знижений вміст жирів сприяє підтримці ідеальної ваги.

Клітковина та мінеральні добавки у складі корму сприяють нормалізації травлення, зменшенню обсягу випорожнень та послаблюють запах фекалій.

Крокети корму спеціальної форми, розроблені для собак породи французький бульдог

Вітаміни групи В, А, жирні кислоти Омега-3 (EPA і DHA), піклуються про стан шкірного покриву, густоту та стан вовни.

Склад:

Рис. пшениця. чорнобривців прямостоячих (джерело лютеїну), гідролізат з хряща (джерело хондроїтину).

Добавки (на 1 кг): харчові добавки: вітамін A – 30500 ME; вітамін D3 – 800 ME; Е1 (залізо) – 47 мг; Е2 (йод) – 4,7 мг; Е4 (мідь) – 15 мг; Е5 (марганець) – 61 мг; Е6 (цинк) – 142 мг; Е8 (селен) - 0,1 мг; L-карнітин – 100 мг. Технологічні добавки: клиноптилоліт осадового походження – 10 г. Сенсорні добавки: екстракт чаю (джерело поліфенолів) – 150 мг. Консерванти. Антиоксиданти.

Аналітичні компоненти: сирий протеїн – 26%; сирий жир – 18%; сира зола – 6%; сира клітковина – 1,3%; ЕПК/ДГК – 0,4%.

*L.I.P. - білки, відібрані за принципом максимальної засвоюваності.

Рекомендована добова норма.

Рекомендована добова норма корму вказана упаковці товару. Добова норма корму може відрізнятися залежно від умов середовища, розміру, віку та активності тварини. Давайте корм кімнатній температурі. Якщо Ви використовуєте корм для різноманітності харчування, відповідно зменшіть добову норму, що рекомендується. Надайте вихованцю доступ до свіжої питної води. Зберігайте у сухому прохолодному місці.

Характеристики
Виробник Royal Canin
Кількість одиниць 1 шт
Основні інгридієнти Свинина, Рис, Пшениця
Тип упаковки Мішок
Клас Суперпреміум
Країна реєстрації бренда Франція
Країна-виробник товару Польща
Порода Середні
Призначення Основне годування
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!