Сухий корм MONGE (Монж) DOG Adult для собак Ягня, рис та картопля 2,5 кг

Новинка
Модель: 70011310
Виробник: MONGE
0
Короткий опис
MONGE SPECIALITY LINE ADULT LAMB, RICE AND POTATOES - це повноцінний збалансований раціон для дорослих собак дрібних порід. Оптимальний для собак, схильних до алергічних запальних реакцій.Ягня і рис є джерелами легкозасв...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - MONGE
Кількість одиниць - 1 шт
Основні інгридієнти - Ягня, Рис
Тип упаковки - Мішок
Країна реєстрації бренда - Італія
Країна-виробник товару - Італія
Призначення - Основне годування
Дивитись все
Немає в наявності
₴962.00 грн.

MONGE SPECIALITY LINE ADULT LAMB, RICE AND POTATOES - це повноцінний збалансований раціон для дорослих собак дрібних порід. Оптимальний для собак, схильних до алергічних запальних реакцій.

Ягня і рис є джерелами легкозасвоюваних білків і вуглеводів, а тому цей раціон прекрасно підходить собакам з проблемами травлення.

Зміст X.O.S. допомагає зберегти природний баланс кишкової мікрофлори, сприяє оптимальному засвоєнню поживних речовин і підвищує імунітет.

Омега-3 і омега-6 жирні кислоти оптимально збалансовані в складі корму для підтримки шкіри і шерсті в отличном состоянии.

Глюкозамін, хондроїтин, кальцій і фосфор для здоров'я суглобів. Ці речовини в складі корму сприяють нормальному функціонуванню суглобів опорно-рухового апарату.

Оптимальна форма гранул для зручності собак дрібних порід. Спеціально розроблені форма і розмір гранул ідеально підходять для собак дрібних порід. Позбавляють зуби від нальоту і попереджають виникнення зубного каменю.

Фасовка: 800 г, 2,5 кг і 7,5 кг.

Характеристики
Виробник MONGE
Кількість одиниць 1 шт
Основні інгридієнти Ягня, Рис
Тип упаковки Мішок
Клас Суперпреміум
Країна реєстрації бренда Італія
Країна-виробник товару Італія
Порода Великі, Гігантські, Малі, Середні, Усі породи
Призначення Основне годування
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!