Ласощі MONGE Gift Dog Sensitive digestion для собак нут з яблуком (веган) 150 гр

Новинка
Модель: 70085694
Виробник: MONGE
0
Короткий опис
MONGE GIFT SENSITIVE DIGESTION DOG НУТ З ЯБЛУКОМ - це додатковий корм Для дорослих собак. Спеціально розроблений для хорошого самопочуття Вашого собаки. Завдяки L- карнитину для підтримки м'язової маси. Продукт, створени...
Читати далі...
Характеристики
Вид - Ласощі
Виробник - MONGE
Кількість одиниць - 1 шт
Склад/Інгредієнти - Ябуко, Нут
Країна реєстрації бренда - Італія
Країна-виробник товару - Італія
Дивитись все
Немає в наявності
₴141.00 грн.

MONGE GIFT SENSITIVE DIGESTION DOG НУТ З ЯБЛУКОМ - це додатковий корм Для дорослих собак. Спеціально розроблений для хорошого самопочуття Вашого собаки. Завдяки L- карнитину для підтримки м'язової маси. Продукт, створений без злаків з джерелами рослинного білку*, такими як нут, цінне альтернативне джерело амінокислот. Формула збагачена вітамінами для щоденної життєвої сили і інуліном для поліпшення здоров'я кишечника. Включення фруктов-суперпродуктов, таких як яблуко, джерело розчинних волокон, для кишкової мікробіоти є результатом досліджень Made in Italy, спрямованих на поліпшення якості життя Ваших собак. Без додавання штучних барвників і цукру. *Може містити сліди інших джерел білку.

Інгредієнти: Нут(50%), картопля, гліцерин, картопляний крохмаль, яблучний м'якуш(4%), інулін(1%). Гарантований аналіз: Сирий білок: 11 %, сира клітковина: 1,7 %, сирий жир: 2,5 %, сира зола: 3,5 %, волога: 25 %. Метаболізована енергія: 2603 ккал/кг Харчові добавки/кг : Вітамін D3 200 МЕ, вітамін Е(аллрак-альфа-токоферилацетат) 15 мг, біотваней 20 мкг, L- карнитин 100 мг. Рекомендована добова норма годування для дорослого собаки(10-32 кг) до 14-34 штук в день. Доповнюйте і коригуйте щоденний раціон за допомогою повнораціонних кормів для домашніх тварин. Після розкриття спожити впродовж 4 тижнів. Свіжа і чиста вода має бути доступна у будь-який час. Корм тільки для собак, не підходить для споживання людиною.

Характеристики
Вид Ласощі
Виробник MONGE
Кількість одиниць 1 шт
Склад/Інгредієнти Ябуко, Нут
Країна реєстрації бренда Італія
Країна-виробник товару Італія
Тип Підживлення
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!