Ласощі MONGE Gift Dog Puppy and Junior Medium & Maxi для цуценят свинина з коренем кігтя диявола 7х210 гр

Новинка
Модель: 70085601
Виробник: MONGE
0
Короткий опис
MONGE GIFT PUPPY AND JUNIOR MEDIUM - MAXI DOG PORK WITH DEVIL'S CLAW - це додатковий корм для зростаючих цуценят собак середнього і великого розмірів. Спеціально розроблений для хорошого самопочуття вашого цуценяти завдя...
Читати далі...
Характеристики
Вид - Ласощі
Виробник - MONGE
Кількість одиниць - 1 шт
Основні інгридієнти - Свинина
Склад/Інгредієнти - Свинина
Країна реєстрації бренда - Італія
Країна-виробник товару - Італія
Порода - Усі породи
Призначення - Для профілактики зубної системи
Дивитись все
Немає в наявності
₴189.00 грн.
MONGE GIFT PUPPY AND JUNIOR MEDIUM - MAXI DOG PORK WITH DEVIL'S CLAW - це додатковий корм для зростаючих цуценят собак середнього і великого розмірів. Спеціально розроблений для хорошого самопочуття вашого цуценяти завдяки включенню рослинних волокон для більшої еластичності текстури і підтримки жування. Продукт, створений без злаків і з одним джерелом тваринного білку*, свининою, цінним джерелом легкозасвоюваних білків з високою біологічною цінністю. Формула збагачена вітаміном С для здоров'я порожнини рота і характеризується низьким вмістом жиру** для підтримки ідеальної маси тіла під час зростання. Включення рослинних інгредієнтів, таких як диявольський кіготь для підтримки суглобів, є результатом досліджень "Made in Italy", спрямованих на поліпшення якості життя наших собак. Без додавання штучних барвників і цукру. *Може містити сліди інших джерел білку. **В порівнянні із стандартним продуктом: Monge Gift Dental Stick Для всіх порід собак.
Інгредієнти: В'ялена свинина(30%), картопля, гліцерин, тапіока, порошок целюлози, продукти переробки трав(диявольський кіготь - Harpagophytum procumbens 0,1%). Гарантований аналіз: Сирий білок: 23%, сира клітковина: 3%, сирий жир: 2%, сира зола: 3,5%, волога: 25%. Метаболізована енергія: 2498 ккал/кг Харчові добавки/кг : Вітамін С(аскорбилфосфат натрію) 427 мг. Рекомендована добова норма годування для дорослого собаки міні-розміру(2-10 кг) до 0,5-1 шт. в день. Доповнюйте і коригуйте щоденний раціон за допомогою повнораціонних кормів для домашніх тварин. Після розкриття спожити впродовж 4 тижнів. Свіжа і чиста вода має бути доступна у будь-який час. Корм тільки для собак, не підходить для споживання людиною.
Характеристики
Вид Ласощі
Виробник MONGE
Кількість одиниць 1 шт
Основні інгридієнти Свинина
Склад/Інгредієнти Свинина
Країна реєстрації бренда Італія
Країна-виробник товару Італія
Порода Усі породи
Призначення Для профілактики зубної системи
Тип Підживлення
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!