Ласощі MONGE Gift Dog Mobility support для собак ягня з ананасами 150 гр

Новинка
Модель: 70085717
Виробник: MONGE
0
Короткий опис
MONGE GIFT MOBILITY SUPPORT DOG LAMB WITH PINEAPPLE - це додатковий корм Для дорослих собак. Спеціально розроблений для хорошого самопочуття Вашого собаки. Завдяки L- карнитину для підтримки м'язової маси. Продукт, створ...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - MONGE
Склад/Інгредієнти - Ягня
Вік - Дорослі
Країна-виробник товару - Італія
Тип - Ласощі
Дивитись все
Немає в наявності
₴174.00 грн.

MONGE GIFT MOBILITY SUPPORT DOG LAMB WITH PINEAPPLE - це додатковий корм Для дорослих собак. Спеціально розроблений для хорошого самопочуття Вашого собаки. Завдяки L- карнитину для підтримки м'язової маси. Продукт, створений без злаків з єдиним джерелом тваринного білку, бараниною, цінним джерелом легкозасвоюваних білків з високою біологічною цінністю. Формула збагачена вітамінами для щоденної життєвої сили і глюкозамином, джерелом поживних речовин для суглобових хрящів. Включення фруктов-суперпродуктов, таких як ананас, джерела антиоксидантів, сприяючих рухливості, є результатом досліджень "Made in Italy", спрямованих на поліпшення якості життя Ваших собак. Без додавання штучних барвників і цукру. Може містити сліди інших джерел білку.

Інгредієнти: Сушена баранина(50%), картопля, гліцерин, картопляний крохмаль, сушений ананас(1%, що відповідає 8,3% свіжого ананаса), глюкозамин(0,1%).

Гарантований аналіз: Сирий білок: 27 %, сира клітковина: 1,7 %, сирий жир: 6 %, сира зола: 9 %, волога: 20%.

Метаболізована енергія: 2726 ккал/кг Харчові добавки/кг : Вітамін D3 200 МЕ, вітамін Е(аллрак-альфа-токоферилацетат) 15 мг, біотваней 20 мкг, L- карнитин 100 мг.

Рекомендована добова норма годування для дорослого собаки(10-32 кг) до 14-34 штук в день. Доповнюйте і коригуйте щоденний раціон за допомогою повнораціонних кормів для домашніх тварин. Після розкриття спожити впродовж 4 тижнів. Свіжа і чиста вода має бути доступна у будь-який час. Корм тільки для собак, не підходить для споживання людиною.

Характеристики
Виробник MONGE
Склад/Інгредієнти Ягня
Вік Дорослі
Країна-виробник товару Італія
Тип Ласощі
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!