Сухий корм Royal Canin (Роял Канін) Savour Exigent для котів вибагливих до смаку 400 г

Хіт
Новинка
Модель: 2531004
Виробник: Royal Canin
0
Короткий опис
Сухий корм для дорослих кішок від 12 місяців до 7 років, вимогливих до смаку корму. Має два взаємодоповнюючі види крокет з різними складом та текстурою для задоволення потреб у різноманітті та стимулюванні апетиту. Підтр...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Royal Canin
Основні інгридієнти - Домашня птиця, Кукурудза, Рис
Тип упаковки - Мішок
Країна-виробник товару - Польща
Порода - Усі породи
Призначення - Для виставкових і вибагливих кішок, Основне годування
Дивитись все
У наявності
₴193.00 грн.

Сухий корм для дорослих кішок від 12 місяців до 7 років, вимогливих до смаку корму. Має два взаємодоповнюючі види крокет з різними складом та текстурою для задоволення потреб у різноманітті та стимулюванні апетиту. Підтримує оптимальну вагу. Формула раціону сприяє здоров'ю сечовидільної системи дорослого кота.

Подвійне стимулювання сприйняття

Деяких вимогливих до корму кішок найбільше приваблює різноманітність у мисці. SAVOUR EXIGENT має два взаємодоповнюючі види крокет з різним складом і текстурою для стимулювання природних уподобань таких котів.

Переваги:

Оптимальна вага. Адаптована калорійність раціону допомагає підтримувати оптимальну вагу вибагливих котів.
Відповідність індивідуальним уподобанням. У кожного кота є свої природні уподобання при виборі корму: ароматичний профіль, різноманіття текстур та форм крокет або рівень вмісту білка. Компанія Royal Canin розробила 3 різні формули для задоволення потреб навіть самих кормів кішок.
Здоров'я сечовидільної системи. Формула раціону допомагає підтримувати здоров'я сечовидільної системи дорослого кота.
Склад: Кукурудза, дегідратовані протеїни м'яса птиці, рис, ізолят протеїнів рослинного походження*, тваринні жири, кукурудзяний глютен, гідролізат білків тваринного походження, рослинна клітковина, дріжджі та їх частки, мінеральні речовини, буряковий жом, соєва олія.

Добавки (на 1 кг): харчові добавки: вітамін A: 14 500 MЕ, вітамін D3: 800 MЕ, E1 (залізо): 37 мг, E2 (йод) 3,7 мг, E4 (мідь): 11 мг, E5 ( марганець): 48 мг, E6 (цинк): 143 мг, E8 (селен): 0,08 мг. Технологічні добавки: кліноптилоліт осадового походження: 5 г. Зоотехнічні добавки: хлорид амонію 5 г. Консерванти. Антиоксиданти.

Аналітичні компоненти: сирий протеїн – 33%; сирий жир – 16%; сира зола – 7,2%; сира клітковина – 3,1%.

*L.I.P.: - білки, відібрані за принципом оптимальної засвоюваності.

Рекомендована добова норма:

Рекомендована добова норма корму вказана упаковці товару. Добова норма корму може відрізнятися залежно від умов середовища, розміру, віку та активності тварини. Давайте корм кімнатній температурі. Якщо Ви використовуєте корм для різноманітності харчування, відповідно зменшіть добову норму, що рекомендується. Надайте вихованцю доступ до свіжої питної води. Зберігайте у сухому прохолодному місці.

Характеристики
Виробник Royal Canin
Основні інгридієнти Домашня птиця, Кукурудза, Рис
Тип упаковки Мішок
Вік Від 12 місяців
Клас Суперпреміум
Країна-виробник товару Польща
Порода Усі породи
Призначення Для виставкових і вибагливих кішок, Основне годування
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!