Сухий корм Royal Canin (Роял Канін) Satiety Weight Management для котів Ветеринарна дієта контроль ваги 1,5 кг

Новинка
Модель: 39430151
Виробник: Royal Canin
0
Короткий опис
Дієтичний сухий корм для дорослих кішок віком від 12 місяців для контролю ваги. Застосовується для безпечного зниження надмірної ваги. Дозволяє підтримувати досягнутий результат. Сприяє швидкому насиченню без переїдання ...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Royal Canin
Кількість одиниць - 1 шт
Основні інгридієнти - Домашня птиця, Рис
Тип упаковки - Мішок
Країна реєстрації бренда - Франція
Країна-виробник товару - Польща
Порода - Усі породи
Призначення - Ветеринарна дієта, Для кішок, схильних до надмірної ваги
Дивитись все
Немає в наявності
₴712.00 грн.

Дієтичний сухий корм для дорослих кішок віком від 12 місяців для контролю ваги. Застосовується для безпечного зниження надмірної ваги. Дозволяє підтримувати досягнутий результат. Сприяє швидкому насиченню без переїдання та тривалому збереженню відчуття ситості. Зберігає оптимальний рівень м'язової тканини. Сприяє створенню в сечовивідній системі середовища, несприятливому для кристалізації сечі та виникнення проблем із сечовивідною системою. Підтримує здоров'я нирок.

Показання для використання:

надмірна вага, ожиріння
цукровий діабет ІІ типу
підтримання стабільної ваги
При використанні дієти слід враховувати наявність протипоказань:

вагітність
період лактації
період активного зростання у кошенят
захворювання, у тому числі хронічні, при яких потрібне висококалорійне харчування
стани, за яких не рекомендується високий вміст клітковини в їжі (важкі форми артритів, хронічні запори, захворювання кишечника)
Дієта підбирається строго індивідуально, залежить від ваги тваринної та цільової ваги тварини, яка враховує стандарти породи та індивідуальні особливості організму тварини. Найбільш оптимальним вважається тижневе зниження ваги на 0,5% – 2% від ваги тварини. Добовий раціон підбирається індивідуально та супроводжується регулярним контролем. Регулярний контроль дозволить провести коригування добової норми, залежно від темпів зниження ваги.
Переваги ветеринарної дієти:

Ефективний контроль ваги. Забезпечує безпечне зниження ваги та допомагає підтримувати вагу після схуднення. 97% кішок знизили вагу за 3 місяці.
Контролює випрошування корму. Високий вміст клітковини в раціоні продовжує відчуття ситості у котів. Допомагає контролювати випрошування корму у 82% кішок у процесі схуднення.
Підтримка м'язової маси тіла. Високий вміст білка сприяє здоровому зниженню ваги та підтримці м'язової маси тіла.
Склад: дегідратовані протеїни м'яса птиці, рослинна клітковина, тапіока, пшеничне борошно, гідролізат білків тваринного походження, пшеничний глютен*, кукурудзяний глютен, тваринні жири, екстракт цикорію, мінеральні речовини, оболонка та насіння подорожника, риб'ячий жир, екстракт ), Глюкозамін, гідролізат хрящової (джерело хондроїтину).

Добавки (на 1 кг):

Харчові добавки: вітамін A – 25000 MЕ; вітамін D3 - 1000 MЕ; E1 (залізо) – 33 мг; E2 (йод) – 3,3 мг; E4 (мідь) – 10 мг; E5 (марганець) – 43 мг; E6 (цинк) – 133 мг; E8 (селен) – 0,05 мг.

Консерванти. антиоксиданти.

Рекомендовані норми споживання:

Рекомендована добова норма корму вказана упаковці товару. Добова норма корму може відрізнятися залежно від умов середовища, розміру, віку та активності тварини. Давайте корм кімнатній температурі. Якщо Ви використовуєте корм для різноманітності харчування, відповідно зменшіть добову норму, що рекомендується. Надайте вихованцю доступ до свіжої питної води. Зберігайте у сухому прохолодному місці. Відкритий корм зберігайте у холодильнику.

Характеристики
Виробник Royal Canin
Кількість одиниць 1 шт
Основні інгридієнти Домашня птиця, Рис
Тип упаковки Мішок
Клас Суперпреміум
Країна реєстрації бренда Франція
Країна-виробник товару Польща
Порода Усі породи
Призначення Ветеринарна дієта, Для кішок, схильних до надмірної ваги
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!