Сухий корм MONGE (Монж) CAT BWILD LOW GRAIN для котів з м'ясом зайця 1.5 кг

Новинка
Модель: 70012003
Виробник: MONGE
0
Короткий опис
MONGE CAT BWILD LOW GRAIN ADULT HARE з низьким вмістом злаків і без вмісту картоплі.  Корм з м'ясом зайця для дорослих кішок всіх порід.  Повноцінний збалансований раціон для кішок.Відмінний смак і привабливий аромат м'я...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - MONGE
Основні інгридієнти - Заєць
Тип упаковки - Мішок
Країна-виробник товару - Італія
Порода - Усі породи
Призначення - Основне годування
Дивитись все
У наявності
₴769.00 грн.

MONGE CAT BWILD LOW GRAIN ADULT HARE з низьким вмістом злаків і без вмісту картоплі.  Корм з м'ясом зайця для дорослих кішок всіх порід.  Повноцінний збалансований раціон для кішок.

Відмінний смак і привабливий аромат м'яса зайця в поєднанні з високоякісними інгредієнтами - в складі збалансованого і повноцінного харчування. Цей смак не залишить байдужим вашого вихованця.

Зміст X.O.S.  допомагає зберегти природний баланс кишкової мікрофлори, сприяє оптимальному засвоєнню поживних речовин і підвищує імунітет.

L-карнітин стимулює метаболічні процеси в організмі, підтримує оптимальну вагу тварини.

Омега-3 і омега-6 жирні кислоти для краси шерсті і здоров'я шкіри.  Оптимальний баланс омега-3 і омега-6 в складі корму надзвичайно важливий для підтримки шкіри і шерсті в отличном состоянии.

Рекомендації по годівлі: Рекомендовану щоденну порцію корму можна розділити на 2 прийоми.  Індивідуальні потреби в харчуванні можуть відрізнятися в залежності від розміру, віку та рівня активності тварини.  Дані приписи носять виключно рекомендаційний характер.  Для досягнення оптимального стану тварини може знадобитися зміна раціону.  Перехід на новий вид корму повинен відбуватися протягом тижня.  Свіжа чиста вода повинна постійно бути доступна вашому вихованцеві.  Зберігати в сухому і прохолодному місці.

СКЛАД: висушене м'ясо зайця (38%), тваринний жир 15% (очищене куряче масло на 99,5%), свіже м'ясо курки (12%), тапиока (10%), жовтий горох, рис (5%), овес (  5%), суха бурякова пульпа, гідролізований тваринний білок, мінеральні речовини, пивні дріжджі (джерело МОS), сухе яйце (1%), насіння льону (1%), висушене морква 1% (відповідає 8,6% свіжої моркви),  суха томатна пульпа (1%), волокна гороху, ксілоолігосахаріди (ХОS 0,3%), юка Шидигера, суха пульпа ананаса, суха пульпа чорниці, суха пульпа журавлини, суха пульпа малини, порошок молочного білка.

Характеристики
Виробник MONGE
Основні інгридієнти Заєць
Тип упаковки Мішок
Вік Від 12 місяців
Клас Суперпреміум
Країна-виробник товару Італія
Порода Усі породи
Призначення Основне годування
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!