Сухий корм Happy Cat (Хеппі Кет) Adult для котів Атлантичний лосось 1.3 кг

Новинка
Модель: 70553
Виробник: Happy Cat
0
Короткий опис
Happy Cat Adult Atlantik-Lachs - сухий повнорационный корм для дорослих активних кішок всіх порід з проблемами шкіри та вовни (линяння, колтуни, поганий зовнішній стан, дерматити).Лляне насіння та м'ясо лосося містять ве...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Happy Cat
Основні інгридієнти - Лосось
Тип упаковки - Мішок
Країна-виробник товару - Німеччина
Порода - Усі породи
Призначення - Основне годування
Дивитись все
Немає в наявності
₴321.00 грн.

Happy Cat Adult Atlantik-Lachs - сухий повнорационный корм для дорослих активних кішок всіх порід з проблемами шкіри та вовни (линяння, колтуни, поганий зовнішній стан, дерматити).

Лляне насіння та м'ясо лосося містять велику кількість Омега-3 та Омега-6 жирних кислот. Ці кислоти живлять та зміцнюють волосяну цибулину, покращують стан шкіри та мають протизапальну дію. Дріжджі та вітаміни групи В також беруть участь у підтримці здоров'я шкіри та краси вовни. Шерсть кішки стане блискучою, перестане звалюватися, а кількість волосся, що випало, помітно знизиться.

Корм складається з високоякісних інгредієнтів - лосося та м'яса птиці (індичка, качка), які легко перетравлюються та засвоюються, не перевантажуючи травну систему кішки. Хепі Кет підходить, як для короткошерстих порід, так і для довгошерстих, не містить штучних барвників та ароматизаторів, консервантів та пшениці.

М'ясо новозеландського молюска, що входить до складу, необхідне активним кішкам для підтримки опорно-рухової системи.

Корм Happy Cat Атлантичний лосось – справжній делікатес, від якого ваш вихованець не зможе відмовитися. Його можна змішувати з іншими видами корму, наприклад, з «Пасовищним ягнятим» та «Альпійською яловичиною». Це дозволить кішці насолодитися кожним шматочком різноманітної страви.

Технології виробництва корму Happy Cat дозволяють зберегти в ньому максимум корисних речовин для повного задоволення всіх потреб вихованця.

Унікальний комплекс All in One включений у цей корм:

Виведення вовни зі шлунка:
нерозчинна клітковина, проходячи через шлунок, захоплює волоски вовни і виводить їх природним шляхом, не даючи закомкуватися;
Таурін - незамінна амінокислота, необхідна кішкам для зору, нормалізації серцевої діяльності та пологової допомоги;
Профілактика сечокам'яної хвороби: DL-метіонін закислює сечу і, тим самим, запобігає утворенню каменів струвітного типу;
Очищення зубів від нальоту та профілактика зубного каменю: гранули мають пористу структуру. Відбувається механічне чищення під час розгризання кішкою гранул;
Догляд за шкірою та вовною: Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти зміцнюють та живлять волосяні цибулини;
Гарантована смакова привабливість: різноманітність джерел білка у кормі відповідає фізіологічним потребам кішок;
Великий відсоток тваринного білка із загальної кількості протеїну;
Комплекс Natural Life Concept (яблучний пектин, корінь цикорію, лляне насіння, трави, мікроелементи для підтримки нормальної роботи всього організму).
Виготовлений у Німеччині, з дотриманням суворих стандартів якості!

Характеристики
Виробник Happy Cat
Основні інгридієнти Лосось
Тип упаковки Мішок
Вік Від 12 місяців
Клас Суперпреміум
Країна-виробник товару Німеччина
Порода Усі породи
Призначення Основне годування
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!