Сухий корм Grandorf (Грандорф) 4 Meat & Brown Rice Adult Indoor для дорослих котів 4 види м'яса з рисом 2 кг

Новинка
Модель: 83702
Виробник: Grandorf
0
Короткий опис
Корм Grandorf 4 види м'яса з бурим рисом містить 70% дієтичного м'яса індички, качки, кролика і ягняти, ідеально відповідного для вихованців з чутливим травленням і з харчовими алергіями.Містить 109 живих пробіотиків (од...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Grandorf
Основні інгридієнти - Індичка, Качка, Кролик, Ягня, Рис
Тип упаковки - Мішок
Клас - Холістик
Країна-виробник товару - Бельгія
Порода - Усі породи
Призначення - Основне годування
Дивитись все
У наявності
₴1 450.00 грн.

Корм Grandorf 4 види м'яса з бурим рисом містить 70% дієтичного м'яса індички, качки, кролика і ягняти, ідеально відповідного для вихованців з чутливим травленням і з харчовими алергіями.

Містить 109 живих пробіотиків (один мільярд Enterococcus faecium) на 1кг продукту. Пробіотики сприяють відновленню та підтриманню мікрофлори кишечника.

Склад корму допомагає знизити ризик виникнення сечокам'яної хвороби і підтримує здоров'я нирок завдяки необхідному рівню кислотності сечі (pH: 6-6,5).

Вміст в кормі жирних кислот Омега-6 і Омега-3 підтримує відмінний стан шкіри і шерсті, натуральні антиоксиданти зміцнюють імунну систему і перешкоджають передчасному старінню клітин. Інгредієнти в складі корму запобігають утворенню вовняних грудок, алергічні реакції і харчову непереносимість.

Корм підійде для дорослих котів від 1 року

Склад:

Дегідрірованний м'ясо індички, Дегідрірованний м'ясо качки, Дегідрірованний м'ясо кролика, Цілісний бурий рис, Дегідрірованний м'ясо ягняти, Свіже м'ясо індички, Жир індички, Лляне насіння, Сушений цикорій (натуральний джерело пребіотиків: FOS та інуліну), Харчові волокна, Пивні дріжджі (природне джерело MOS), Свіже масло лосося, Сушений Антарктичний криль (природне джерело EPA і DHA), Сушене яблуко, Таурин, Сушена журавлина, Юка Шідігера, L-карнітин, Комплекс натуральних антиоксидантів (Екстракт Розмарину, Грейпфрута, Апельсина, Куркуми і Сизигиума), Живі пробіотики (Enterococcus faecium). Збережено вітаміном С, розмарином і сумішшю природних токоферолів (джерело натурального вітаміну Е).

Не містить: пшеницю, кукурудзу, буряк, субпродукти, яйця, курку, курячий жир, сіль, барвники, штучні ароматизатори та наповнювачі, сою та ГМО.

Метаболічна енергія становить: 4,107 ккал/кг

Характеристики
Виробник Grandorf
Основні інгридієнти Індичка, Качка, Кролик, Ягня, Рис
Тип упаковки Мішок
Вік Від 12 місяців
Клас Холістик
Країна-виробник товару Бельгія
Порода Усі породи
Призначення Основне годування
Тип Сухий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!