Таблетки Ceva Цестал Кет від глистів зі смаком печінки для кішок 1 таблетка

Новинка
Модель: 18177
Виробник: Ceva
0
Короткий опис
Склад1 таблетка (400 мг) містить:празіквантел - 20 мгпірантелу ембонат - 230 мгДопоміжні речовини: цетил пальмітат, моногідрат лактози, прежелатинізований крохмаль, крохмалисті гліколят натрію тип А, магнію стеарат, сухі...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Ceva
Країна-виробник товару - Угорщина
Призначення - Проти глистів
Тип засобу - Таблетки
Дивитись все
Немає в наявності
₴37.00 грн.

Склад
1 таблетка (400 мг) містить:

празіквантел - 20 мг
пірантелу ембонат - 230 мг
Допоміжні речовини: цетил пальмітат, моногідрат лактози, прежелатинізований крохмаль, крохмалисті гліколят натрію тип А, магнію стеарат, сухі пивні дріжджі, смакова добавка (порошок зі свинячої печінки).

Опис
Таблетки для перорального застосування, жовтувато-сірого кольору з рискою посередині. Мають смак печінки. Розфасований в блістери з алюмінієвої фольги і прозорої поліетиленової плівки по 2 таблетки, поміщені в картонну коробку в кількості 10 таблеток.

Фармакологічні властивості
Фармакотерапевтична група - Антигельмінтики.

Празвквантел (Praziquantel) - з'єднання групи піразінізохінолінов, активний відносно цестод, підвищує проникність мембран клітин гельмінта для іонів кальцію, викликає генералізоване скорочення мускулатури паразита, що переходить в стійкий параліч, що призводить до загибелі гельмінтів. При пероральному введенні лікарського препарату празіквантел добре всмоктується в кишечнику, досягаючи максимальної концентрації в крові через 1-4 години, зв'язується білками плазми (до 80%), піддається біотрансформації в печінці з утворенням неактивних моно- і полігідроксілірованих метаболітів. Виводиться з організму переважно з сечею, і в незначних кількостях - з фекаліями.

Пірантелу ембонат - похідний тетрагідропірімідіна, діє як холінергічний антагоніст, викликаючи спастичний параліч круглих гельмінтів шляхом деполярізації нервово-м'язової блокади. В організмі кішок пірантел погано абсорбується в травному каналі і після введення per os (перорального прийому лікарських засобів - вживання ліків через рот) в дозі 10 мг/кг маси тіла тварини, його концентрація в плазмі крові становить 0,005-0,13 мкг/мл через 1-3 ч. Пірантел, який абсорбується в системі кровообігу, частково метаболізується в печінці до N-метил-1,3-пропанодіаміна. Половина дози (50%) пірантелу виводиться з організму в незміненому вигляді з калом, близько 7% - з сечею в незміненому вигляді або у вигляді метаболітів.

Показання до використання
Дегельмінтизація кішок при ураженні нематодами і цестодами: Toxocara cati, Toxascaris leonina, Ancylostoma tubaeforme, Uncinaria stenocephala; Taenia taeniaeformis, Taenia pisiformis, Taenia hydatigena, Dipylidium caninum, Echinococcus multilocularis.

Комбінований високоефективний препарат для лікування і профілактики аскаридозів, анкілостомозів і цестодозів. Малотоксичний для кішок, в рекомендованих дозах не має ембріотоксичних і тератогенних властивостей.

Завдяки добавці зі смаком печінки, препарат добре поїдається кішками

Спосіб застосування та дози
Перорально в дозі 1 таблетка на 4 кг маси тіла (еквівалентно: празіквантел - 5 мг/кг, пірантелу ембонат - 57,5 ​​мг/кг)

Кішки масою тіла менше 1 кг - 1/4 таблетки
Кішки масою тіла 1-2 кг - 1/2 таблетки
Кішки масою тіла 2-4 кг - 1 таблетка
Кішки масою тіла 4-8 кг - 2 таблетки
Протипоказання
Не застосовувати тваринам з підвищеною чутливістю до компонентів препарату, ослабленим і хворим тваринам.

Побічні ефекти
Не встановлені.

Умови зберігання
Зберігати в сухому темному місці при температурі від 15 до 25 °С, в недоступному для дітей та тварин місці, окремо від харчових продуктів і кормів.

Характеристики
Виробник Ceva
Країна-виробник товару Угорщина
Призначення Проти глистів
Тип засобу Таблетки
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!