Ласощі MONGE Gift Cat Hairball для котів сьомга з артишоком 3х15 гр

Хіт
Новинка
Модель: 70085267
Виробник: MONGE
0
Короткий опис
MONGE GIFT HAIRBALL CAT RICH IN FRESH SALMON WITH ARTICHOKE - це додатковий корм для дорослих кішок. Спеціально розроблений для хорошого самопочуття Вашої кішки завдяки вмісту целюлози, сприяючої фізіологічному виштовхув...
Читати далі...
Характеристики
Вид - Ласощі
Виробник - MONGE
Кількість одиниць - 3 шт
Склад/Інгредієнти - Сьомга
Країна реєстрації бренда - Італія
Країна-виробник товару - Італія
Призначення - Основне годування
Дивитись все
Немає в наявності
₴67.00 грн.

MONGE GIFT HAIRBALL CAT RICH IN FRESH SALMON WITH ARTICHOKE - це додатковий корм для дорослих кішок. Спеціально розроблений для хорошого самопочуття Вашої кішки завдяки вмісту целюлози, сприяючої фізіологічному виштовхуванню грудок шерсті, і завдяки низькому вмісту жиру* для підтримки ідеальної маси тіла. Продукт, виготовлений без злаків, зі свіжим м'ясом, цінним джерелом легкозасвоюваних білків з високою біологічною цінністю. Формула збагачена таурином для підтримки гостроти зору і нормальної роботи серця, а також вітамінами для щоденної підтримки організму. Включення рослинних інгредієнтів, таких як листя артишока, джерело нерозчинної клітковини для регулярного кишечника, є результатом досліджень "Made in Italy", спрямованих на поліпшення якості життя Ваших кішок. Без додавання штучних барвників і цукру. *В порівнянні із стандартним продуктом: Monge Gift Fussy Cat, збагачений свіжою свининою з шипшиною і сиром.

Інгредієнти: Свіжа риба 80,5%(лосось 35%), в'ялена риба(лосось і форель), гідролізат рибного білку(лосось), порошок целюлози(2,5%), продукти дріжджів, мінерали, продукти переробки трав(листя артишока - Cynara cardunculus var, сколимус 0,5%). Гарантований аналіз: Сирий білок: 40 %, сира клітковина: 3 %, сирий жир: 17,5 %, сира зола: 8 %, волога: 20 %. Метаболізована енергія: 3290 ккал/кг Харчові добавки/кг : Вітамін А(ретинилацетат) 5000 МЕ, вітамін D3 500 МЕ, вітамін Е(алл-рац-альфа-токоферилацетат) 50 мг, таурин 1000 мг. Рекомендований добовий раціон для дорослої кішки вагою 4 кг до 1 шт. Доповнюйте і коригуйте щоденний раціон за допомогою повнораціонних кормів для домашніх тварин. Після розкриття спожити впродовж 4 тижнів. Свіжа і чиста вода має бути доступна у будь-який час. Корм тільки для кішок, не підходить для споживання людиною.

Характеристики
Вид Ласощі
Виробник MONGE
Кількість одиниць 3 шт
Склад/Інгредієнти Сьомга
Країна реєстрації бренда Італія
Країна-виробник товару Італія
Призначення Основне годування
Тип Підживлення
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!