Вологий корм Royal Canin (Роял Канін) Hairball Care для котів інтенсивне виведення грудочок шерсті (шматочки у соусі) 85 г

Новинка
Модель: 4158001
Виробник: Royal Canin
0
Короткий опис
Вологий корм для дорослих кішок у віці від 12 місяців для виведення грудочок вовни. Сприяє комфортному травленню та нормальному кишковому транзиту, дозволяючи звільняти шлунок від проковтнутої вовни. Оптимально поживний ...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Royal Canin
Основні інгридієнти - М'ясне асорті
Тип вологого корму - Соус
Тип упаковки - Паучі
Країна-виробник товару - Польща
Порода - Усі породи
Призначення - Для контролю утворення грудок вовни, Основне годування
Дивитись все
У наявності
₴53.00 грн.

Вологий корм для дорослих кішок у віці від 12 місяців для виведення грудочок вовни. Сприяє комфортному травленню та нормальному кишковому транзиту, дозволяючи звільняти шлунок від проковтнутої вовни. Оптимально поживний та зручний для вживання. Гастрономічно задовольняє смакові уподобання. Прекрасно насичує та надає енергії. Захищає сечовидільну систему.

Консерви Royal Canin Hairball Care також піклуються про підтримку ваги в ідеальному стані.

Корм добре перетравлюється, що сприяє хорошому засвоєнню в організмі корисних речовин і нормалізує травлення.

Переваги корму:

Доведена ефективність. При годівлі виключно раціоном HAIRBALL CARE ефект спостерігається через 14 днів: у два рази більше вовни виводиться природним чином з фекаліями. *Внутрішнє дослідження Royal Canin, 2013 - порівняно з контрольним кормом для дорослих котів, що не містить ексклюзивний комплекс Hairball Care.
Здоров'я сечовидільної системи. Баланс мінеральних речовин у раціоні допомагає підтримувати здоров'я сечовидільної системи дорослої кішки.
Склад: м'ясо та м'ясні субпродукти, злаки, субпродукти рослинного походження, екстракти рослинних протеїнів, мінеральні речовини, олії та жири, вуглеводи, дріжджі.

Добавки (на 1 кг): харчові добавки: вітамін D3: 150 MЕ, E1 (залізо): 2 мг, E2 (йод) 0,3 мг, E4 (мідь): 2,3 мг, E5 (марганець): 0, 6 мг, E6 (цинк) 6 мг. Технологічні добавки: клиноптилоліт осадового походження: 2 г.

Аналітичні компоненти: сирий протеїн 7%; сирий жир 2,7%; сира зола 1,6%; сира клітковина 1%; вологість 82%.

*L.I.P.: білки, відібрані за принципом оптимальної засвоюваності.

Рекомендації щодо годування:

Рекомендована добова норма корму вказана упаковці товару. Добова норма корму може відрізнятися залежно від умов середовища, розміру, віку та активності тварини. Давайте корм кімнатній температурі. Якщо Ви використовуєте корм для різноманітності харчування, відповідно зменшіть добову норму, що рекомендується. Надайте вихованцю доступ до свіжої питної води. Зберігайте у сухому прохолодному місці. Відкритий корм зберігайте у холодильнику.

Характеристики
Виробник Royal Canin
Основні інгридієнти М'ясне асорті
Тип вологого корму Соус
Тип упаковки Паучі
Вік Від 12 місяців
Клас Суперпреміум
Країна-виробник товару Польща
Порода Усі породи
Призначення Для контролю утворення грудок вовни, Основне годування
Тип Вологий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!