Вологий корм Royal Canin (Роял Канін) Diabetic Cat Pouches для котів Ветеринарна дієта при цукровому діабеті (шматочки у соусі) 85 г

Новинка
Модель: 40850011
Виробник: Royal Canin
0
Короткий опис
Діабетичний вологий корм для дорослих кішок у віці від 12 місяців з хворим на цукровий діабет. Сприяє регуляції рівня глюкози у крові після вживання корму. Містить високий рівень білка підтримки оптимальної м'язової маси...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Royal Canin
Основні інгридієнти - М'ясне асорті
Тип вологого корму - Соус
Тип упаковки - Паучі
Країна-виробник товару - Польща
Порода - Усі породи
Призначення - Для кішок з діабетом
Дивитись все
У наявності
₴44.00 грн.

Діабетичний вологий корм для дорослих кішок у віці від 12 місяців з хворим на цукровий діабет. Сприяє регуляції рівня глюкози у крові після вживання корму. Містить високий рівень білка підтримки оптимальної м'язової маси. Характеризується зниженим рівнем крохмалю у своєму складі. Підтримує сечовидільну систему. Має гастрономічну привабливість та приємну текстуру скибочок у соусі. Зручне впакування в дозовані паучі.

Показання:

Цукровий діабет та кондиція тіла ? 6/9
Цукровий діабет та кондиція тіла ? 7/9, до досягнення контролю глікемії
Протипоказання: Зростання, вагітність/лактація
Переваги корму:

Спеціальна формула, яка допомагає контролювати рівень глюкози після прийому корму у котів із цукровим діабетом.
Високий вміст білка в раціоні для підтримки м'язової маси (важливий показник для котів із цукровим діабетом)
Формула зі зниженим рівнем крохмалю.
Рекомендації:

DIABETIC рекомендується застосовувати як ветеринарну дієту для пацієнтів з діагностованим цукровим діабетом, доки не буде досягнуто контролю клінічних ознак та гіперглікемії.
Перед початком та/або продовженням застосування дієти потрібна консультація ветеринарного лікаря. Початковий курс вживання сухого корму DIABETIC складає 6 місяців.
Пам'ятайте, що тварина повинна забезпечити постійний доступ до питної води.
Цей продукт сприяє створенню в сечовидільній системі середовища, несприятливого для формування як струвітних, так і оксалатних кристалів.
Склад: м'ясо та м'ясні субпродукти, субпродукти рослинного походження, злаки, мінеральні речовини, олії та жири. Джерела вуглеводів: модифікований кукурудзяний крохмаль, рис.

Аналітичні компоненти: сирий протеїн – 8,9%; сирий жир – 3,2%; сира зола – 1,7%; сира клітковина – 1,1%; вологість – 82,5%; незамінні жирні кислоти – 0,54%; загальні цукру – 1,3%; крохмаль – 1,2%.

Добавки (на 1 кг): харчові добавки: вітамін D3 – 270 MЕ; E1 (залізо) – 3 мг; E2 (йод) – 0,4 мг; E4 (мідь) – 3 мг; E5 (марганець) – 0,8 мг; E6 (цинк) – 8 мг. Технологічні добавки: кліноптилоліт осадового походження – 1 г.

Рекомендована добова норма

Рекомендована добова норма корму вказана упаковці товару. Добова норма корму може відрізнятися залежно від умов середовища, розміру, віку та активності тварини. Давайте корм кімнатній температурі. Якщо Ви використовуєте корм для різноманітності харчування, відповідно зменшіть добову норму, що рекомендується. Надайте вихованцю доступ до свіжої питної води. Зберігайте у сухому прохолодному місці. Відкритий корм зберігайте у холодильнику.

Характеристики
Виробник Royal Canin
Основні інгридієнти М'ясне асорті
Тип вологого корму Соус
Тип упаковки Паучі
Вік Від 12 місяців
Клас Суперпреміум
Країна-виробник товару Польща
Порода Усі породи
Призначення Для кішок з діабетом
Тип Вологий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!