Вологий корм MONGE (Монж) Cat Grill Pouch Rich in Mackerel Senior для котів макрель, скумбрія 85 г

Новинка
Модель: 70013666
Виробник: MONGE
0
Короткий опис
Шматочки в желе характеризуються твердою консистенцією та приємним рибним ароматом. Скумбрія з Еквадору має природний високий вміст жиру, особливо омега-3 жирних кислот. Олія лосося також є багатим джерелом омега-3 жирни...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - MONGE
Основні інгридієнти - Макрель, Скумбрія
Тип упаковки - Паучі
Країна-виробник товару - Італія
Порода - Усі породи
Призначення - Основне годування
Дивитись все
У наявності
₴39.00 грн.

Шматочки в желе характеризуються твердою консистенцією та приємним рибним ароматом. Скумбрія з Еквадору має природний високий вміст жиру, особливо омега-3 жирних кислот. Олія лосося також є багатим джерелом омега-3 жирних кислот, що благотворно впливає на шкіру та блиск шерсті. Спеціальна формула гарантує збалансовану енергетичну щільність (1015 ккал / кг), що допомагає стимулювати апетит і обмежувати втрату ваги у дорослих і літніх котів. Рецепт також був розроблений без використання круп
М'ясо та похідні (свіже м'ясо кролика 30%), риба та субпродукти (еквадорська скумбрія - Picudillo Spp. 20%), овочі (картопля), олії та жири (лососева олія 2%), мінеральні речовини, порошок молочного білка.
Сирий протеїн: 10,0% - Сира клітковина: 0,5% - Сирий жир: 5,0% - Сира зола: 2,2% - Вологість: 77%
ХАРЧОВІ ДОБАВКИ / КГ: Вітамін D3: 180 МО - Вітамін Е (all-rac-alpha-tocopheryl acetate): 40 мг - Залізо (моногідрат сульфату заліза (II): 13 мг - Йод (йодат кальцію): 1,6 мг - Мідь (пентагідрат сульфату міді (II): 3,4 мг - Марганець (моногідрат сульфату марганцю): 8,5 мг - Цинк (оксид цинку): 42 мг - Селен (селеніт натрію): 0,04 мг , Таурин 500 мг / кг. ТЕХНОЛОГІЧНІ ДОБАВКИ: гелеутворюючі та емульгуючі речовини.

Рекомендований добовий раціон, зазначений у таблиці, можна розділити на два прийоми їжі. Індивідуальні щоденні потреби можуть відрізнятися залежно від віку, середовища та рівня активності. Завжди залишайте доступною свіжу чисту воду. Коли продукт замінює інший вид корму та/або тип раціону, рекомендується вводити його поступово, протягом принаймні 1 тижня. Зберігати в прохолодному та сухому місці. Після відкриття зберігати в холодильнику та використати протягом 3 днів.

Характеристики
Виробник MONGE
Основні інгридієнти Макрель, Скумбрія
Тип упаковки Паучі
Вік Від 7 років
Клас Суперпреміум
Країна-виробник товару Італія
Порода Усі породи
Призначення Основне годування
Тип Вологий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!