Вологий корм Happy Cat (Хеппі Кет) MIS Kitten & Junior L-Gefl Pouch для кошенят птах шматочки в cоусі 85 г.

Новинка
Модель: 70616
Виробник: Happy Cat
0
Короткий опис
Консервований корм для кошенят Happy Cat Kitten & Junior з птахом у соусі 85 гHappy Cat Kitten & Junior з птахом у соусі - вологий корм для кошенят та молодих кішок, віком від 2 до 12 місяців, що поєднує усі необхідні по...
Читати далі...
Характеристики
Виробник - Happy Cat
Кількість одиниць - 1 шт
Основні інгридієнти - Птах
Тип упаковки - Паучі
Клас - Преміум
Країна реєстрації бренда - Німеччина
Країна-виробник товару - Німеччина
Порода - Усі породи
Призначення - Основне годування
Дивитись все
Немає в наявності
₴36.00 грн.

Консервований корм для кошенят Happy Cat Kitten & Junior з птахом у соусі 85 г

Happy Cat Kitten & Junior з птахом у соусі - вологий корм для кошенят та молодих кішок, віком від 2 до 12 місяців, що поєднує усі необхідні поживні речовини для гармонійного росту. Корм Хеппі Кет виготовлений із високоякісного м'яса. Легко засвоюваний рецепт із птицею та смачним соусом розроблений з урахуванням потреб маленьких кошенят. Смачний повноцінний корм містить все, що потрібно кошеняті для здорового розвитку, а також сприяє зміцненню власних захисних сил організму. Основні переваги: Багатий на високоякісний білок; Містить вітаміни, мікроелементи та амінокислоти для особливих потреб кошенят та молодих кішок; Легкозасвоювана рецептура; Підходить кошеням з 2 місяців життя та дорослим тваринам під час вагітності та лактації. Вироблено у Німеччині.

Інгредієнти: Куряче м'ясо та субпродукти (27%), м'ясо індички та субпродукти (10%), цільнозернове борошно, яблучна клітковина (0,5%), інулін (0,4%), хлорид натрію, риб'ячий жир (0,1%) ), соняшникова олія (0,1%). Аналітичний склад: Сирий білок 8,2%; Сирий жир 4,8%; Сира клітковина 0,5%; Сира зола 1,4%; Вологість 81,2%; Кальцій 0,33%; фосфор 0,25%; Омега-6 жирні кислоти 0,05%; Омега-3 жирні кислоти 0,03%. Добавки на 1 кг: Вітамін Е 60 мг; Біотин 180 мкг; Вітамін З 300 мг; Таурін 400 мг; Марганець 3 мг; Цинк 20 мг; L-метіонін 400 мг.

Характеристики
Виробник Happy Cat
Кількість одиниць 1 шт
Основні інгридієнти Птах
Тип упаковки Паучі
Клас Преміум
Країна реєстрації бренда Німеччина
Країна-виробник товару Німеччина
Порода Усі породи
Призначення Основне годування
Тип Вологий корм
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!